Cukrászda | Márton Cukrászda

Galéria

Márton Cukrászda
Balatonlelle
Cím:
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 241
Telefon:
+3685554951

Cukrászdánk 1979 óta üzemel családi vállalkozásként, Márton Lajos cukrászmester vezetésével.

Süteményeink és fagylaltjaink kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, hagyományos saját receptek alapján. A kutyusok számára mindig van kint friss víz a kihelyezett “Kutya-Bár”-okban.

Nyáron Petpertu kutyafagylalttal, őszi-téli időszakban házi készítésű Kutya-Süti-vel tudunk szolgálni. Megrendelésre születésnapi tortákat is készítünk bármikor több méretben négylábú vendégeinknek. Rendelkezünk chip-olvasóval, hogy segíthessünk hazatalálni az elkóborolt állatoknak. Adományt gyűjtünk már több éve a Civilek az állatokért egyesületnek.

Rendszeresen támogatjuk a helyi civil állatvédőket és igyekszünk segíteni munkájukat, nap végén megmaradt pogácsáinkat a mentett kutyusaik kapják.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: