Kávézó | Bomboloni Miskolc by zip's

Galéria

Bomboloni Miskolc by zip's
Miskolc
Cím:
3530 Miskolc, Városház tér 16.
Telefon:
+36(70) 320 9438
Weboldal:

Mai szellemű, ínyenc fánkozó és kávézó vagyunk Miskolc főutcáján, a helyi zip's brewhouse sörfőzde és az ország pékje, Szabi A Pék együttműködésében.

Vezértermékként kínáljuk itt — másodikként Magyarországon — a Szabi A Pék-féle virágfánkokat, sokféle pompás feltéttel. Ahogy előttünk Budapestet, úgy Miskolcot is megbolondították. Sós társ-kényeztetést jelentenek az olaszos panzerottik, a sötét mellett pedig világos pörkölésű specialty kávéink is közönségkedvencek. Ezeken túl áruljuk a zip's sörfőzde izgalmas söreit, alkalmi partnerfőzdék kínálata mellett. De környékbeli termelők delikateszeként is működünk minőségi bio portékákkal. Lobbanékony együttműködő kedvünk nyomán termékeink mellett nemes ügyek is születnek.

Szívügyünk a házi kedvencek védelme és a felelős állattartás. Együttműködünk a Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvánnyal: a szervezet számára jótékonysági koktélestet is szerveztünk már. Csatlakoztunk a Virtuális Örökbefogadás programjukhoz is: társüzleteinkkel együtt, mindhárman adoptáltuk a Miskolci Állategészségügyi Telep egy-egy régi lakóját, a valódi gazdik megtalálásáig. Segítettük napi étkezésüket, vitaminhoz jutásukat, sétáltattuk őket és médiakampánnyal inspiráltuk örökbefogadásukat. #kutyabarát működésünk alapvető. Van nálunk saját készítésű zip's kutyaitató, jutalomfalat és lebomló összeszedő zacskó. Legújabb vívmányunk a különleges kutyasör. Így gazda és társa kvázi együtt sörözhet.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: