Étterem | zip's brewhouse étterem

Galéria

zip's brewhouse étterem
Miskolc
Cím:
3526 Miskolc, Arany János tér 1.
Telefon:
+3646952192
Weboldal:

Egy szívből miskolci 'craft' sörfőzde és étterem vagyunk, lokálpatrióta aktivizmussal és globális gondolkodással.

Söreink és ételeink ördögi és szó szerinti párosodással lesznek istenivé. Világritkaság, hogy csapolóbokszainkban saját kezűleg fejhetitek meg a sörfőzdénket. Ugyanis az áttetsző fal túloldalán főzzük a sört. Innen kúszik a főzdefriss sör a padló alatt az asztalaitokhoz és a fedélzeti sörcsapokhoz. Lobbanékony együttműködő kedvünk nyomán termékeink mellett nemes ügyek is születnek.

Szívügyünk a házi kedvencek védelme és a felelős állattartás. Együttműködünk a Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvánnyal: a szervezet számára jótékonysági koktélestet is szerveztünk már. Idén februárban Steier Máté országos koktélbajnok turnéjának tiszteletbeli állomása voltunk, ahol az est teljes versenykoktél-bevételét az alapítványnak utaltuk. Az állatvédők az összeget a kóbor és még rosszabb sorsú kutyák és macskák megmentésére és gazdatalálására fordították.

Csatlakoztunk a Virtuális Örökbefogadás programjukhoz is: társüzleteinkkel együtt, mindhárman adoptáltuk a Miskolci Állategészségügyi Telep egy-egy régi lakóját, a valódi gazdik megtalálásáig. Segítettük napi étkezésüket, vitaminhoz jutásukat, sétáltattuk őket és médiakampánnyal inspiráltuk örökbefogadásukat. #kutyabarát működésünk alapvető. Van nálunk saját készítésű zip's kutyaitató, jutalomfalat és lebomló összeszedő zacskó. Legújabb vívmányunk a különleges kutyasör. Így gazda és társa kvázi együtt sörözhet.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: