Munkahelye | AsiaCenter Bevásárlóközpont üzemeltetési iroda

Galéria

AsiaCenter Bevásárlóközpont üzemeltetési iroda
Budapest
Cím:
1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
Telefon:
+36061688888
Weboldal:

Büszkék vagyunk rá, hogy az AsiaCenter már 5 éve állatbarát és nem csak a bevásárlóközpontban, hanem az irodákban is szeretettel fogadjuk a házi kedvenceket. Sőt, egyenesen arra biztatjuk kollégáinkat, hogy ne hagyják otthon négylábú barátaikat, hanem velük együtt érkezzenek a munkába.

Az AsiaCenter üzemeltetési irodája igazi kutya-paradicsom!

Négylábú kollégáink:

• Idén újabb mentett kutyussal bővült az iroda négylábú csapata. Az imádnivaló Bodza, egyből nagy kedvenc lett! Legjobb barátjával, Zénóval folyamatosan rossz fát tesznek a tűzre.

• Mokka, az AsiaCenter kabala-kutyusa és CelEb-e, még mindig az iroda királya!

• Miguel, a 12 éves spániel keverék, aki a Rex Kutyaotthon Alapítványból érkezett idős, mentett kutyus.

• Mushu, a jóságos Leonbergi óriás, akinek a bundájánál csak a szíve nagyobb!

• Két éjfekete keverékünk, Snaci, a spániel és Zénó, a törpe schnauzer. Ők is befogadott kutyusok, akiket azzal a feltétellel vihettek haza a gazdijaik, hogy kutyabarát helyen dolgoznak, így többé nem kell magukra hagyniuk őket.

• Vendégmunkásaink Pupi, a bulldog keverék; Süti, az erélyes pamacs és Mimi, a francia pamut kutya

Irodánkban a kutyusok részére mindig kiváló tartási körülményeket biztosítunk. Nagy terek, nyugalmas sarkok, közös kutya játékok, illetve minden eb számára saját vacok, etető és vizes tál áll rendelkezésre.

A tetőkertünkben az erre a célra kijelölt helyen, a higiéniai előírásoknak megfelelően végezhetik el kutyusaink a kis- és nagydolgaikat.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: