Étterem | Komédiás Étterem

Galéria

Komédiás Étterem
Győr
Cím:
9022 Győr, Czuczor Gergely utca 30.
Telefon:
+3696527217

Győr belvárosában a vendégeket már 29 éve látjuk vendégül, igaz kutyabarátok nem azóta vagyunk, de tudjuk nagyon jól, hogy milyen jó érzés, amikor kutyával is beülhetünk ebédelni/vacsorázni.

Persze a kutyák is örülnek, hogy jöhetnek a gazdikkal együtt hozzánk és nem kell (már megint) otthon maradniuk. A kutyusok nálunk nem csak vizet kapnak, hanem rendelhetnek a gazdik nekik Platinum kutyatápot is, mert az étlapon az is szerepel a kínálatunkban.

A pincér kollégáink nagy része kutyatartó is, ezért nem is kell külön kérnünk tőlük a kutyabarát bánásmódot, hiszen ez természetes náluk és szívesen állnak modellt nekik a kutyusok a fotózáshoz. Bandita kutyánk folyamatosan tanulja, hogyan legyen jobb kutyavendéglátó, hát ez még neki nehezebben megy. Ha más kutya érkezik a felségterületére azt néha nehezebben kezeli, de igyekszünk továbbra is illedelmesre nevelni. A kutya nélkül érkező Rajongói pedig már nem üres kézzel jönnek hozzá, hanem finom juti falatokkal.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: