Panzió/vendégház | Pro-Village Franciska Major

Galéria

Pro-Village Franciska Major
Sopronkövesd
Cím:
Sopronkövesd, Franciska major 50.
Telefon:
+36704296766

Nálunk tényleg minden az ember legjobb barátja körül forog!

Stílusos, egyedi hangulatú vendégházaink egy 7 hektáros birtokon helyezkednek el, szobáink - a kutyusok igényeit szem előtt tartva - saját terasszal és körbekerített kertrésszel rendelkeznek. Négylábú vendégeinket érkezéskor üdvözlőkosárral várjuk, a nálunk töltött idő alatt kutyaúsztatónknak, agility pályánknak illetve kutyafuttatónknak köszönhetően legalább annyi élményben lesz részük, mint a gazdiknak.

A fogadóépületben található shopban minőségi termékeket kínálunk, legyen szó fekhelyről, pórázról, játékról vagy étrend-kiegészítőről. Minden igényt kielégítő kutyapanziónk szobái klimatizáltak illetve padlófűtéssel rendelkeznek, a gazdik 0-24 órás élő kameraképen követhetik figyelemmel kedvencüket távollétükben.

A második élet kezdeményezésünk keretében mentett állatok újraszocializálásával is foglalkozunk, ahol kutyagondozóink személyre szabott program szerint készítik fel a kutyusokat egy új környezetbe, szerető családba való beilleszkedésre.

A Franciska Majorban minden munkatársunk azon fáradozik, hogy legyen egy különleges hely, ahol a hétköznapokból kiszakadva ember és kutyus egyaránt jól érzi magát.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: