Szálloda | Bonvital Wellness&Gastro Hotel****superior

Galéria

Bonvital Wellness&Gastro Hotel****superior
Hévíz
Cím:
8380 Hévíz, Rákóczi utca 16-18.
Telefon:
+3683900120
Weboldal:

A négycsillagos superior szállodánk, Magyarország legkedveltebb fürdőhelyének felnőttbarát szállodája, mindössze 100 méterre a Tófürdőtől, a belváros szívében helyezkedik el.

80 jól felszerelt szobával, 10 exkluzív lakosztállyal, látványos wellness részleggel, kulináris élményeket nyújtó bisztróval és étteremmel várja az ide érkezőket. Ugyanakkor nem csak a kikapcsolódni, de gyógyulni vágyó vendégeink is számos kezelés közül választhatnak.

A gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus egyvelegével szállodánk egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szálláshely-kínálatának palettáján. Szállodánk sok szeretettel várja a kutyusokat, cicákat vagy egyéb háziállatokat.

Kérésre kutyapárnát/fekhelyt, etetőtálat és kutyacsemegét biztosítunk a kiskedvencek számára.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: