Munkahelye | UX studio

Galéria

UX studio
Budapest
Cím:
1066 Budapest, Mozsár utca 16. II. emelet
Telefon:
+36305883019

A UX studioban olyan digitális termékeket tervezünk, melyeket élvezet használni.

A koncepciótól a stratégia-alkotáson át a végleges designig partnerként kísérjük ügyfeleinket. Csapatunk magyar és nemzetközi ügyfelekkel dolgozik a legkülönbözőbb iparágakból. Főként web és mobil platformokra tervezünk használható és szerethető termékeket – de IoT, service design és streaming projekteket is vállalunk.

Munkánk során négylábú társaink tartják bennünk a lelket, a kezdetektől bejárhatnak a gazdikkal az irodába. Van pár kényelmes kanapénk, melyeket főként a kutyusok használnak. Jelenleg 15 ebkolléga vidít minket a munkanapokon, az irodában és a Slack csatornákon egyaránt! :)

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: