Szálloda | Gotthard Therme Hotel & Conference****

Galéria

Gotthard Therme Hotel & Conference****
Szentgotthárd
Cím:
9970 Szentgotthárd, Füzesi u. 3/b.
Telefon:
+3694554066

A Gotthard Therme Hotel & Conference**** Magyarország legnyugatibb városában, Szentgotthárdon található, közvetlen összeköttetésben áll a mediterrán hangulatú,1500 m2 vízfelülettel rendelkező St.Gotthard Spa & Wellness-szel.

Hotelünk148 tágas és kényelmes szobája felhőtlen kikapcsolódást biztosít minden korosztály számára. A magyar-osztrák-szlovén hármashatár kapujában magas színvonalú gasztronómiával várjuk vendégeinket, a gyermekeknek és a család négylábú tagjainak külön étlappal kedveskedünk. Kutyabarát szolgáltatásaink keretein belül folyamatosan azon dolgozunk, hogy a kedvencek is tökéletes kikapcsolódásban részesüljenek.

A kutyusok részére ortopéd kutyaágyat és itatótálat, valamint magas minőségű jutalomfalatot és piszokösszeszedő zacskót készítünk a szobába.

Sok szeretettel várjuk kényelmes szobákkal és magas színvonalú gasztronómiával a termálfürdőket, a jó konyhát, valamint az aktív kikapcsolódást kedvelő vendégeinket és a család négylábú tagjait is!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: