Panzió/vendégház | Tavas Vendégház

Galéria

Tavas Vendégház
Karancsalja
Cím:
3181 Karancsalja, Arany János út külterület 030/1 Hrsz.
Telefon:
+36307010059

A felújított vendégház Karancsalja külterületén, csendes helyen, mintegy 10.000 m2 telken, festői környezetben helyezkedik el, csodálatos kilátással a Karancs hegységre.

A környék műemlékekben, látnivalókban, hagyományokban bővelkedik.. A Vendégház vonzáskörzetében a számos turisztikai látványosság mellett vadászati-, horgászati-, kerékpározási- és sportlehetőség található. A 2014-ben megvalósított beruházás keretében 4 vendégszoba kialakítása történt meg összesen 13 férőhellyel. A szobák 2 és 3 ágyasak, mindegyikhez fürdőszoba tartozik. Jól felszerelt konyha áll rendelkezésére, és az udvaron lehetőség van szabadtéri sütésre-főzésre is.

A Vendégek rekreációs igényeinek kielégítésére szauna és masszázs vehető igénybe. Az épület akadálymentesen megközelíthető és mozgássérült szoba is kialakításra került. A Tavas Vendégház kiválóan alkalmas családok számára, passzív és aktív pihenésre egyaránt. A természetjárást és a túrákat kedvelők sem maradnak programok nélkül, a környéken számos turistaútvonal található, melyek bejárása során megismerkedhetünk a környék flórájával és faunájával.

Házi kedvenceikkel érkezőket is fogadunk nagy szeretettel. Kutyás vendégeink 99%-a visszatér Hozzánk! Egész évben várjuk Kedves Vendégeinket!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: