Panzió/vendégház | Mádon vagyok Vendégház

Galéria

Mádon vagyok Vendégház
Mád
Cím:
3909 Mád, Táncsics u. 109.
Telefon:
+36363045138
Weboldal:

Hétvégi ház, ami csak a Tiétek! A Tiétek és a Kedvenceiteké!

A Vendégház hangulatos szőlőlugassal, napozó terasszal és nagy zárt kerttel rendelkezik. Ahhoz hogy tökéletes és zavartalan legyen a pihenés, a ház csak egyben foglalható le. A Mádon vagyok Vendégház, a híres Tokaj-hegyaljai borvidék egyik legszebb településén Mádon található. A település számos kiváló borpincével, patinás étteremmel, helyi specialitással büszkélkedhet.

A ház berendezésének kialakítása során törekedtünk arra, hogy egy otthonos, barátságos légkör fogadja a vendégeket, a kertben pedig kényelmes és pihentető legyen az itt töltött idő. A házban két kétágyas hálószoba - akár külön bejárattal 2-4 fő részére biztosít kényelmes szállást - valamint egy zuhanyzós fürdőszoba és egy világos, tágas amerikai konyhás nappali áll az ide utazók rendelkezésére. A ház gyerek- és kutyabarát. A kutyussal érkező vendégeinket részére külön bekészítésekkel készülünk.

Szeretnénk, ha az itt és Mádon eltöltött idő egy meghatározó élmény lenne a vendégeink számára, kihasználva a gyönyörű borvidék adta minden lehetőségét. Ezt tükrözi a Vendégház neve is, Mádon vagyok.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: