Panzió/vendégház | Kókusz Apartmanok

Galéria

Kókusz Apartmanok
Eger
Cím:
3300 Eger, Baktai út 22.
Telefon:
+36706048405

Szálláshelyünk Eger külvárosi részén található távol a város zajától. 3 nagy apartman van konyhával, saját fürdőszobával.

Vendégeink szívesen hozzák házi kedvenceiket. Két udvarból álló terület található, az egyik 1000 nm-es, ahol a szocializáltabbak önfeledten játszhatnak saját kutyáinkkal. A kevésbé bátrabbak pedig egy 100 nm-es területen élvezhetik a parkosított pihenőhelyet.

Mindkét "játszótér" teljesen körbekerített. Hozzánk nem csak kutyával lehet érkezni. Járt már nálunk cica, nyuszi, papagáj és vadászgörény is, természetesen felár nélkül, teljesen díjmentesen. Igény esetén babyszitterkedest vállalunk. :)

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: