Étterem | Hari Kebab

Galéria

Hari Kebab
Budapest
Cím:
1078 Budapest István utca 6.
Weboldal:

Ez több mint gyorskaja, ez HARI KEBAB! 2017 márciusában indult hódító útjára a fővárosi Hari Kebab a Keleti Pályaudvartól csupán néhány perc sétára, az Állatorvostudományi Egyetem tőszomszédságában.

Nagyon untuk már, hogy külföldre kell utazni egy normális kebabért és hogy szinte mindenhol ugyanazt a klasszikus gyorséttermi, egyhangú összeállításokat lehet csak kapni idehaza, így aztán gondoltunk egy merészet és egy nagy hírű autentikus török kebabosnál ellesett trükkökkel, illetve több éves szakmai tapasztalattal felvértezve belevágtunk a nagy kebab álomba.

Kezdettől fogva szerettünk volna kitűnni a főváros megszámlálhatatlan kebabozója, gyorsétkezdéje közül nem csak az ételek minőségében, hanem az egész élmény összességében egyaránt. Meg akartuk mutatni, hogy van élet a mikrózott gyorskajákon túl és igenis lehet éttermi színvonalon is alkotni ebben a műfajban.

Ajól megtanult alapokhoz saját ötleteinket is hozzátéve, egy saját stílusú, egyedi kebabozót hoztunk létre, ahol a páratlan ízélményen kívül a kellemes, családias hangulat megteremtése volt mindig is legfőbb célunk, minél több elégedett vendéggel. Helyben sütött, friss piták, emberes adagok, különleges, egyedi ízek és összeállítások, pénztárcabarát árak.Nálunk egyedülálló módon találkozik a kellemes, családias környezet a bisztró hangulattal.

Ráadásul állatbarát hely is vagyunk egy egyedülálló kutyaponttal, ingyenes chipolvasóval, 2017 óta pedig négyszer is az ÉV Kutyabarát helye lettünk étterem kategóriában.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: