Munkahelye | United Consult Zrt.

Galéria

United Consult Zrt.
Budapest
Cím:
1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u. 6.
Telefon:
+3617912227

Nálunk az UC-nál nem titok, hogy rajongunk a kutyákért és sikerünk egyik titkának tartjuk, hogy munka közben szinte minden nap van lehetőségünk feltöltődni négylábú barátaink önzetlen szeretetével.

Szeretjük, hogy az irodánkban kivétel nélkül minden nap jó hangulat uralkodik, mindig van min nevetni, erről az UC kutyák gondoskodnak. Szeretjük, hogy a meetingeken kis barátaink körbejárnak és addig bökdösnek minket, amíg mindenkitől meg nem kapták a kötelező fülvakarást. A kutyák igazi csodák számunkra: boldoggá tesznek, megnevettetnek, megnyugtatnak, megtörik a jeget és összehozzák az embereket. Legyen szó ügyfélmeetingről, belső megbeszélésről vagy arról, hogy egy leendő kollégánk izgul az állásinterjún, négy lábú „terápiás” kutyáinkra mindig számíthatunk.

Már már rutinná vált, hogy aki elhalad az itató tál mellett, friss vizet tölt bele, néha akkor is, ha épp nincs bent kutya, hiszen a megszokás nagy úr. A marketing szobánk a kifogyhatatlan mennyiségű kutyajáték és jutalomfalat lelőhely, illetve itt-ott található pár kényelmes kutyaágy, ha kis kedvenceink nagyon elfáradtak volna a munkában vagy a játékban a saját kis füves területünkön az iroda mellett, amit egyszerűen csak apportírozó pályának nevezünk. Nekünk ez a természetes, így érezzük jól magunkat, így vagyunk hatékonyak, így vagyunk boldogak.

Büszkén viseljük a 2020-as Év Kutyabarát Munkahelye címet és bízunk benne, hogy idén is kerül egy újabb oklevél a dicsőség falunkra.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: