Szálloda | Club Dobogómajor ***superior

Galéria

Club Dobogómajor ***superior
Cserszegtomaj
Cím:
8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.
Telefon:
+3683531981

Kutyaparadicsom a természet vonzásában

A Club Dobogómajor a Balaton-felvidék peremén, Hévíz határában, Cserszegtomajon található, félúton az „élet forrása” és a Balaton fővárosa; Keszthely között. A kitűnő természeti adottságokkal rendelkező, szinte mesébe illő szálláshely, a természethez közeli pihenés és az aktív kikapcsolódás szerelmeseit egyaránt elvarázsolja egy szempillantás alatt.

Abbázia életérzés, ami magával ragad

A nyugalom, a friss levegő, a vidék harmóniája szinte mágnesként vonzza az idelátogatókat. Ami nem csoda, hiszen család-, állatbarát, ráadásul „Zöld szálloda” lévén, a hatalmas autómentes park, a mesés környezet, a kellemes kikapcsolódás megannyi felejthetetlen pillanatot ígér az egész család számára. Ökoparkuk rengeteg élőlénynek, kisállatnak ad otthont, ahol nincs fűnyírás, csak természetes élővilág. Imádják az állatokat, ezért gondozzák, óvják és nagyon sok szeretettel fogadják őket (is). Mivel legtöbbünk számára négylábú barátaink is családtagnak számítanak, ezért nem véletlen, hogy ők sem maradhatnak ki a közös kalandból, a felhőtlen örömszerzésből.

A zöld, gondozott udvaron a kutyusok a gazdikkal együtt élvezhetik a hatalmas füves terület adta szabadságérzetet, a környék felfedezésre váró túraútvonalait, amik kellőképpen kifárasztják, és megannyi élménnyel ajándékozzák meg örökmozgó barátainkat. Mivel a kis kedvencek pihenése legalább olyan fontos számukra, mint a gazdiké, ezért nem kérdés, hogy mindent megtesznek az ő kényelmük érdekében is, etetőtálat és fekhelyet biztosítanak számukra. A felejthetetlen pillanatok mellett, kertkapcsolatos apartmanokkal, tavasztól őszig üzemelő szabadtéri kutyamedencével, Agility pályával, kutyabarát szolgáltatásokkal, zalai tájjellegű ételkülönlegességekkel és számos sportolási lehetőséggel, állatsimogatóval valamint lovaglási lehetőséggel várják a feltöltődni vágyó két- illetve négylábú vendégeket.

Itt bizony mindenki „kutyajól” érzi magát!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: