Kávézó | Kutya Egy Hely

Galéria

Kutya Egy Hely
Budapest
Cím:
1071 Budapest, Rottenbiller utca 39.
Telefon:
+36304682162

Magyarország első újhullámos kávézója és bárja, ahol a kutyás gazdikat játszóház és napközi várja.

Három szint áll a vendégek rendelkezésére, galérián és földszinten tudnak fogyasztani kutyussal vagy kutyus nélkül a kedves vendégek. A pinceszinten, ami kb. 100 nm, lekerítésre került egy kisebb rész a kutyusoknak, mely játszóházként üzemel, de szeptembertől napköziként is funkcionál majd. Inkább kisebb családiasabb közeg, ahol maximum 7-8 kutyával és természetesen folyamatos felügyelet mellett foglalkoznak, a sétáltatást is megoldják.

A vendégtérben ivóvíz, játékok, kutyusfekhelyek vannak kihelyezve illetve jutifalattal várják őket, de vásárolni is tudnak a kutyusnak jutifalatot vagy más kisebb ételt. Dália és Troy fogadja a vendégeket, Dália egy magyar vizsla, Troy pedig mudi fajtájú kutyusok. A későbbiekben örökbefogadó napokat is szerveznek majd a pincében.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: