Étterem | Rév Büfé

Galéria

Rév Büfé
Dunakeszi
Cím:
2120 Dunakeszi, Rév u. 2.
Telefon:
+3627631023

A Rév büfé Dunakeszi Duna-partján fekvő, gyönyörű panorámás, kutyabarát vendéglátóhely. Halas büfé, egy kicsit másképp.

Tízórai, ebéd vagy vacsora? De ha csupán egy pohár frissen csapolt nedű kíséretében szeretné megbeszélni a hosszú és nehéz napot, akkor is nálunk a helye. Hangulatos környezetben ínycsiklandozó fogások. Kellemes kültéri helyiségünk szép időben különösen hangulatos, de télen is gyönyörködhetünk a suhanó Duna szépségében egy forró csokival vagy forralt borral a kezünkben.

Szakácsaink szeretettel készítik a salátákat, finom frissen sülteket, közkedvelt hamburgerjeinket vagy sajtunkat és friss kávéinkat, frissítő söreinket, alkoholos italainkat, kiváló borainkat, kézműves söreinket vagy forró teáinkat. A valódi káprázatról hűsítő fagylaltunk ( télen-nyáron egyaránt! ), finom fánkjaink és gofrink gondoskodik, melyeket desszertként vagy étkezések között is elfogyaszthat. Ingyenes WIFI-szolgáltatást kínálunk, hogy zökkenőmentesen böngészhessen. Izgalmas gyereksarkot alkottunk sok játéklehetőséggel a gyerekeknek, hogy étkezés előtt és után is legyen számukra program. Kialakított dohányzó részleg várja dohányzó vendégeinket! A házi kedvencek se maradjanak otthon mert szívesen látott vendégek nálunk.

Várjuk őket szeretettel, ha megszomjaznak a vizes táljaink szinte kimeríthetetlenek és jutalomfalat is vásárolható. Díjmentes parkolás, akadálymentesített tér, házhozszállítás...és lenne mit mesélni még :)

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: