Étterem | Hableány Étterem

Galéria

Hableány Étterem
Badacsonytomaj
Cím:
8261 Badacsonytomaj, Park utca 26.
Telefon:
+36203160163

A hegy lábánál, Badacsony turisztikai központjában kikerülhetetlen a Hableány felújított, faltól falig üvegablakos modern épülete.

A Hableány az 1800-as évek végétől vendéglátóhely és találkozó pont volt, az 1883-ban nyitott szálló 1963-ban nyerte el maihoz hasonló alakját. Az ikonikus épület 2019-ben megújulva nyitott újra a Laposa Birtok központjaként.

Lépj be a többfunkciós térbe, ahol bisztró, borbár, borbolt, a környék legmodernebb borászata, sőt, egy hely- és családtörténeti kiállítás is helyet kapott. Igazi borvidéki találkozópont ez, közös kóstolók, rendezvények helyszíne.

A Laposa Birtok borainak és a helyi alapanyagokra építő, modern balatoni bisztró konyha fogásainak kóstolása közben a pince életébe is beleshetsz. Régi és új, tradíció és modernség, testközelből, egy helyen. Még többre vagy kíváncsi?

Jelentkezz be üzemlátogatásunkra!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: