Étterem | Alessio étterem

Galéria

Alessio étterem
Budapest
Cím:
1026 Budapest, Pasaréti út 55.
Telefon:
+36203452258
Weboldal:

Az Alessio 11 éve nyitott Pasaréten. Célunk az volt,hogy egy igazi,családias éttermet hozzunk létre.

Hozzánk nem csak ünnepelni jönnek a vendégek,hanem ha egy jó reggelire,frissen pörkölt kávéra vágynak,akkor is minket választanak. Az eredeti olasz konyha, napi, táblás ajánlatok,eredeti alapanyagok mind-mind garantálják a kiváló minőséget. Tésztáink frissen,helyben készülnek, választható gluténmentes változatban is.

Friss halak,rákok,bárány,borjúmáj színesíti az étlapot. Az összeszokott konyha, felszolgáló csapat is garantálja a jó hangulatot. Nyitás óta bevezettük a házhozszállítást is,amely nagy népszerűségnek örvend. Sok vendégünk catering szolgáltatásunkat is ígénybe veszi,céges rendezvényekre,esküvőkre,akár külső helyszínen is.

Továbbra is valljuk: Nálunk a vendég az első.Ezért választottuk és ezért szeretjük ezt a szakmát,mert hiszünk az igazi Vendéglátásban!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: