Étterem | Panificio Il Basilico

Galéria

Panificio Il Basilico
Szentendre
Cím:
2000 Szentendre, János u. 2.
Telefon:
+36304496310

A Panificio il Basilico, azaz a Bazsalikom pékség hagyományos technikával és kiváló hozzávalókból készíti változatos termékeit a hosszú érésű kovászos kenyértől, a legfinomabb kakaós csigán át, egészen a kemencében sült pizzáig.

Termékeink hagyományos eljárással, kiváló minőségű magyar lisztből, adalékanyagoktól mentesen, kézzel készülnek. Kenyereink vadkovászosak, hosszú érlelésü, így kevésbé terhelik az emésztőrendszert és nem tartalmaznak élesztőt. Péksüteményeink nagy választékban érhető el, és kiváló, szezonális alapanyagokat használunk hozzájuk.

A fővárosban két helyen, valamint a szentendrei Bükkös patak mellett találhatóak egységei, ahol napközbeni és esti étkezésre is van lehetőség.

A nápolyi pizza világbajnokságot több ízben megjárt, tapasztalt pékmester és tulajdonos Szabolcs Szabadfi, vagy, ahogy sokan ismerik Szabi a pék neve a garancia arra, hogy itt mindig jó minőséget kapunk.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: