Galéria
A Panificio il Basilico, azaz a Bazsalikom pékség hagyományos technikával és kiváló hozzávalókból készíti változatos termékeit a hosszú érésű kovászos kenyértől, a legfinomabb kakaós csigán át, egészen a kemencében sült pizzáig.
Termékeink hagyományos eljárással, kiváló minőségű magyar lisztből, adalékanyagoktól mentesen, kézzel készülnek. Kenyereink vadkovászosak, hosszú érlelésü, így kevésbé terhelik az emésztőrendszert és nem tartalmaznak élesztőt. Péksüteményeink nagy választékban érhető el, és kiváló, szezonális alapanyagokat használunk hozzájuk.
A fővárosban két helyen, valamint a szentendrei Bükkös patak mellett találhatóak egységei, ahol napközbeni és esti étkezésre is van lehetőség.
A nápolyi pizza világbajnokságot több ízben megjárt, tapasztalt pékmester és tulajdonos Szabolcs Szabadfi, vagy, ahogy sokan ismerik Szabi a pék neve a garancia arra, hogy itt mindig jó minőséget kapunk.
A hegy lábánál, Badacsony turisztikai központjában kikerülhetetlen a Hableány felújított, faltól falig üvegablakos modern épülete.
A Padka bistro pedig az a hely, ahol valódi kapcsolatok születnek, mélyülnek.
A kezdetektől szívesen látjuk kutyás vendégeinket úgy udvarhelyiségünkben és teraszunkon, mint belső tereinkben.
Kiemelt támogatók:
Partnereink:
A pályázat kiírója és szervezője: