Kávézó | Bab Kávézó Specialty

Galéria

Bab Kávézó Specialty
Balatonalmádi
Cím:
8220 Balatonalmádi, Baross Gábor u. 5.
Telefon:
+36202865003
Weboldal:

MIÉRT A BAB KÁVÉZÓ? Helyben pörkölt különleges kávékkal, finom süteményekkel, ízletes szendvicsekkel, teákkal, limonádékkal – és sok szeretettel várunk.

SAJÁT PÖRKÖLÉS Gondosan válogatott kávészemeket saját magunk, frissen pörköljük, csak a legjobb minőségű kávéval dolgozunk.

ALTERNATÍV TEJEK Ha laktóz,- vagy tejallergiával éled a hétköznapjaid, és végre innál egy kitűnő kávét, nálunk megteheted. Nem csak laktózmentes, de különböző alternatív tejjel is várunk. Velünk biztonságban vagy.

TÖKÉLETES BLEND Kávépörkölő Mesterünk minden alkalommal a tökéletes ízekre és illatokra törekszik, így biztos lehetsz benne, hogy nálunk a minőség az első!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: